Tretmani uljepšavanja

BROW LIFT STILIZIRANJE OBRVA

Laminacija obrva najnoviji je trend u uređivanju obrva! Trend visoko začešljanih obrva koje daju lifting efekt licu u posljednje vrijeme viđamo na modnim pistama, stanicama časopisa, društvenim mrežama.

Sada takve obrve možete imati i vi stiliziranjem obrva postupkom laminacije! Keratinski preparati korišteni u tretmanu omekšavaju obrve, a zatim ih nakon začešljavanja u željeni oblik fiksiramo.

Tanke, razbarušene, debele, neposlušne obrve postaju vizualno popunjene i fiksirane u uredno začešljanom obliku!


BOJENJE OBRVA KANOM

Za ljubiteljice jače naglašenih obrva kojima klasično bojenje nije dovoljno izražajno ili one čije obrve iz nekog razloga više nisu bujne i guste, ponudu smo proširili kanom za bojenje obrva.

Uz bojenje obrva kanom nema potrebe za posezanjem za šminkom jer je efekt dovoljno jak, a postojanost efekta držat će vas bezbrižnima tjednima.

Za tretman ćete trebati odvojiti oko 45 minuta svog vremena, a uz bojenje radi se i precizna korekcija oblika obrva.


BOJENJE OBRVA I TREPAVICA

Naglašavanje obrva i trepavica specijalno namijenjenim hipoalergenskim bojama.  Efekt su suptilno nijansirane obrve koje izgledaju prirodno i zatamnjene trepavice koje se doimaju gušće i dulje.

Boja je vidljiva između 3 i 4 tjedna i polako nestaje sa dlačica kako one prirodno izrastaju.


LASH LIFT

Popularno zvani “lifting” trepavica u kombinaciji s bojenjem trepavica oslobodit će vas svakodnevnog nanošenja maskare i učiniti vaš pogled besprijekornim.

Preparati koji se koriste za uvijanje trepavica namijenjeni su isključivo za osjetljivo područje očiju, ne mogu izazvati reakcije i ne oštećuju prirodne trepavice.

Tretman upotpunjujemo bojenjem trepavica kako bi se dodatno naglasio njihov novi bogatiji izgled.

Boja je postojana i do mjesec dana, a blijedi postupno bez razmazivanja, dajući dojam savršeno nanesene maskare. Za večernje izlaske možete dodatno nanijeti maskaru, ali pripazite na to da sredstva za skidanje budu nježna kako biste očuvali dugotrajnost i kvalitetu boje.

Efekt podignutih trepavica postojan je do tri mjeseca.IZBJELJIVANJE ZUBI

Kozmetičko izbjeljivanje zubi temelji se na primjeni gela s manje od 0,1% sadržaja peroksida i hladnog LED svjetla koje aktivira gel omogućujući nježno i bezbolno izbjeljivanje, bez oštećenja zubne cakline.

Trajanje tretmana je 40-ak minuta, nakon čega vaši zubi sjaje bisernom bjelinom.

Tretman možete ponavljati kada god osjetite da biste trebali osvježiti bjelinu vaših zubi.


ŠMINKANJE

Šminka nam služi kao točka na “i” njegovanog izgleda. Igrom svjetla i sjene postižemo umanjivanje detalja koje smatramo problematičnima, ističemo ono što na sebi najviše volimo i kreiramo izgled koji povezuje Vaše želje i naše znanje.