Pravila salona

Kako bi Vaš boravak u našem salonu bio što ugodniji, molimo Vas da prije korištenja bilo koje od usluga obvezno pročitate sljedeće upute te da ih se tijekom svog boravka u salonu i pridržavate.

  1. TRETMANIMA PRISTUPATE NA VLASTITU ODGOVORNOST

Svojom odlukom o pristupanju tretmanu potvrđujete da ste upoznati sa svim indikacijama, kontraindikacijama i pitanjima oko svakog pojedinačnog tretmana te tretmanu pristupate na vlastitu odgovornost.

  1. REZERVACIJE

Kako biste dobiti termin koji želite, na vrijeme obavite svoju rezervaciju. Predlažemo da se javite barem 3 — 4 dana ranije.

Također, molimo da na zakazane tretmane dođete 5 minuta ranije ili barem na vrijeme.

  1. KAŠNJENJE NA ZAKAZANI TRETMAN

Ukoliko kasnite na dogovoreni termin, tretman ćemo biti primorani skratiti za vrijeme kašnjenja, a bit će naplaćen po punoj cijeni tretmana.

  1. OTKAZIVANJE TERMINA

Ukoliko s Vaše strane dođe do promjena oko vremena ili vrste tretmana, ljubazno Vas molimo da nas obavijestite što prije. U slučaju spriječenosti dolaska na termin isti je potrebno otkazati barem 5 sati prije i to tijekom radnog vremena salona; u protivnom će pri sljedećem dolasku biti naplaćeno 50% cijene propuštenog tretmana. Također, tretman koji se nalazi u sklopu već plaćene kure ili poklon bona, a koji nije otkazan u gore navedenom roku, smatrat će se iskorištenim.

  1. KORIŠTENJE INDIVIDUALIZIRANIH PROGRAMA TRETMANA

Kako biste ostvarili pogodnosti individualiziranih programa, plaćanje se vrši unaprijed, pri prvom dolasku, po ponudi. U slučaju odustajanja od dogovorenog individualiziranog programa, iskorišteni tretmani naplaćuju se po punoj cijeni usluge te se naplaćuju i tretmani koji su u individualiziranoj ponudi bili po posebnim cijenama ili gratis.

  1. ZDRAVSTVENO STANJE

Molimo Vas da, ukoliko to već niste učinili prilikom same rezervacije, prije svakog tretmana obavijestite Vašeg terapeuta o eventualnim zdravstvenim tegobama ili stanju koje bi moglo utjecati na izvođenje samog tretmana.

  1. UPORABA MOBILNIH TELEFONA

Kozmetički salon mjesto je ugodnog opuštanja pa Vas molimo da mobilne telefone stišate prilikom ulaska u salon.

  1. PUŠENJE

Pušenje je strogo zabranjeno u svim prostorijama salona.

  1. OSOBNE STVARI

Nošenje nakita tijekom tretmana nije preporučljivo, stoga Vas molimo da nakit, ručne satove i ostale dragocjenosti odmah po skidanju spremite u torbu. Salon nije odgovoran za izgubljene stvari.