OXY Life tretmani lica s kisikom

KISIK – izvor života i mladosti!

Tijelo je savršeni oblik života. Ono ima odgovor na sve, u najrazličitijim situacijama sposobno je regenerirati se i prilagoditi.

Svakoj stanici našeg tijela potreban je kisik čije su dobrobiti višestruke:

  • djeluje antibakterijski
  • ubrzava proces zalječivanja kože
  • potiče imunološki sustav na obranu
  • smanjuje stanični stres
  • detoksicira i revitalizira kožu i tkivo
  • djeluje lipolitički na adipocite
  • osigurava koži kvalitetnu opskrbu hijaluronskom kiselinom te sintezu kolagena i elastina

Trajni nedostatak kisika u tkivu uzrokuje ubrzano starenje kože, bore i opuštenu kožu.

Do sada se u rješavanju ovih nesavršenosti kože pribjegavalo invazivnim zahvatima, no zašto razmišljati o takvim zahvatima kad nam je kisik pri ruci?

OXY LIFE Nova
Maya Beauty Engineering (MBE) stručnjaci razvili su prvi uređaj dokazane učinkovitosti u tri nezavisne medicinske studije, a poseban pečat dali su Manfred Von Ardenne i njemački Fraunhofer institut dokazavši djelovanje infuzije kisika u organizmu nakon samo osam minuta aplikacije.

Uz pomoć kisika i aktivnih seruma obogaćenih vitaminima, peptidima i nanohidratorima djeluje se na dublje slojeve kože i potiče samoobnova stanica, ostavljajući kožu vidno pomlađenom i zategnutijom.

Svojim rezultatima i vrlo širokom medicinskom i estetskom primjenom, tretmani kisikom alternativa su invazivnim tretmanima pomlađivanja.

Infuzija kisika
Patentirana metoda unošenja kisika i aktivnih tvari duboko u kožu bez upotrebe igala. Uz pomoć posebnog aplikatora, pod snažnim kontroliranim pritiskom, kisik 98%-tne čistoće kao i aktivne tvari male molekularne težine dospijevaju u kožu gdje stimuliraju mikrocirkulaciju, sintezu kolagena i elastina, lipolizu masnoća te ubrzavaju metabolizam kože. Smanjuju znakove koje vrijeme ostavlja na koži, a nesavršenosti poput ožiljaka, tragova akni, pigmentacija, strija, masnih naslaga i celulita vidno nestaju.

OXY Anti Age
Individualno kombinirani tretman s učinkovitim “blic” efektom koji uključuje piling i dermoinfuziju kisika (u trajanju od 16 minuta) koja efikasno doprinosi revitalizaciji kože i poput fine gumice briše sitne bore, te masku.

Inhalacija kisika
Kombinira se u svim tretmanima relaksacije ili pomlađivanja s ciljem detoksikacije tijela. Može se primijeniti kod umora ili slabe koncentracije, osigurava energiju prije i poslije treninga. Kisik se udiše 10 minuta, na način da se na lice postavi maska koja ispuhuje čisti kisik.

Sprejanje kisikom
Tretman se provodi posebnim aplikatorom u koji se, osim čistog kisika, dodaju i otopine aktivnih tvari koje dodatno obogaćuju kožu. Sprejanje kisikom koristi se kod upalnih procesa na koži, iritirane i oštećene kože, nakon dermoabrazije, depilacije ili tretmana lica kao osvježenje te kao završni dodir koji potiče epitelizaciju kože.

“Get your lips wow” – tretman za zavodljive usne
Smanjuje dubinske bore oko usana, definira konture i povećava volumen na prirodan način uz pomoć infuzije kisika i INTACT Perfect Lip Filler koncentrata. Sitne bore su trenutno popunjene, što je vidljivo odmah poslije tretmana, a postepeno se povećava i volumen usana stimulacijom proizvodnje vlastitog kolagena. Tretman traje 30 minuta, a sastoji se od pilinga usana, osam minuta infuzije kisika posebnim INTACT Perfect Lip Filler koncentratom te maske.

“Get your eyes wow” – lifting trepavica i područja oko očiju
Ekskluzivno koncipiran tretman kojim vidno eliminiramo sitne bore oko očiju, podižemo liniju obrva, a trepavice dugotrajno uvijamo, što pogled čini zavodljivim.

Tretman traje 70 minuta, a sastoji se od površinskog čišćenja cijelog lica, tonifikacije, pilinga područja oko očiju (čiju jačinu i vrstu biramo ovisno o problematici), potom infuzije/propulzije kisika uz izotoničnu otopinu hijaluronske kiseline i heksipeptida za blokiranje mimičkih bora te nanošenja maske za područje oko očiju. Tretman se nastavlja liftingom, odnosno dugotrajnim uvijanjem i bojanjem trepavica, oblikovanjem (ovisno o potrebi: voskom, threading, pincetom, šišanjem) i nijansiranjem obrva te završava nanošenjem kreme za područje oko očiju.

OXY NEEDLING®
Mezoterapija obogaćena blagodatima kisika. Patentirana sinergija dermarolera uz aktivne sastojke i snagu kisika. Dermaroler djeluje na principu “varanja” kože. Kod aplikacije, iglice na valjku otvaraju privremene kanaliće preko kojih u kožu ulaze kisik i aktivne tvari. Živčani sustav kože prima informaciju da je na površini kože došlo do ozljede i tu informaciju šalje u bazalni sloj gdje započinje pojačana proizvodnja fibroblasta i prirodan proces samoobnavljanja kože. Tretmanom se djeluje na rješavanje problema bora, hiperpigmentacija, ožiljaka i ostalih promjena na koži uzrokovanih oslabljenim tonusom.

Oxyendodermia® Face
Zaštićena metoda regeneracije vezivnog tkiva koja kombinira tehnologije drenaže, endodermalne masaže i infuzije kisika. Drenažom limfe ubrzava se odvodnja štetnih produkata, što ubrzava stanični metabolizam. Jačanje i učvršćivanje vezivnog tkiva postiže se endodermalnom masažom koja predstavlja gimnastiku mišića, a infuzijom kisika ciljano se aktiviraju vitalne funkcije kože te ona postaje snažnija u borbi protiv slobodnih radikala i starenja.

Posebno predstavljamo, luksuzni, najučinkovitiji kozmetički lifting tretman trenutno dostupan na tržištu: Lifting Mezo Oxyneedling
Kombinacija Oxyendodermie lica (drenaže, endodermalne masaže i propulzije/infuzije kisika) i needlinga, ultimativni je lifting tretman koji medicinska struka priznaje kao efikasnu zamjenu filerima i botoxu. Izrazito ugodan tretman koji na očigled preoblikuje lice i briše bore. Prilikom prvog tretmana uvijek se djeluje prvo na jednoj, pa tek onda drugoj strani lica kako bi klijenti odmah vidjeli razliku.

Uz profesionalne tretmane pravilno odabrana kućna njega predstavlja sam temelj trajnog uspjeha.