OXY Life tretmani lica s kisikom

KISIK – izvor života i mladosti!

Tijelo je savršeni oblik života. Ono ima odgovor na sve, u najrazličitijim situacijama sposobno je regenerirati se i prilagoditi.

Svakoj stanici našeg tijela potreban je kisik čije su dobrobiti višestruke:

  • djeluje antibakterijski
  • ubrzava proces zalječivanja kože
  • potiče imunološki sustav na obranu
  • smanjuje stanični stres
  • detoksicira i revitalizira kožu i tkivo
  • djeluje lipolitički na adipocite
  • osigurava koži kvalitetnu opskrbu hijaluronskom kiselinom te sintezu kolagena i elastina

Trajni nedostatak kisika u tkivu uzrokuje ubrzano starenje kože, bore i opuštenu kožu.

Do sada se u rješavanju ovih nesavršenosti kože pribjegavalo invazivnim zahvatima, no zašto razmišljati o takvim zahvatima kad nam je kisik pri ruci?

OXY LIFE Nova
Maya Beauty Engineering (MBE) stručnjaci razvili su prvi uređaj dokazane učinkovitosti u tri nezavisne medicinske studije, a poseban pečat dali su Manfred Von Ardenne i njemački Fraunhofer institut dokazavši djelovanje infuzije kisika u organizmu nakon samo osam minuta aplikacije.

Uz pomoć kisika i aktivnih seruma obogaćenih vitaminima, peptidima i nanohidratorima djeluje se na dublje slojeve kože i potiče samoobnova stanica, ostavljajući kožu vidno pomlađenom i zategnutijom.

Svojim rezultatima i vrlo širokom medicinskom i estetskom primjenom, tretmani kisikom alternativa su invazivnim tretmanima pomlađivanja.

Infuzija kisika
Patentirana metoda unošenja kisika i aktivnih tvari duboko u kožu bez upotrebe igala. Uz pomoć posebnog aplikatora, pod snažnim kontroliranim pritiskom, kisik 98%-tne čistoće kao i aktivne tvari male molekularne težine dospijevaju u kožu gdje stimuliraju mikrocirkulaciju, sintezu kolagena i elastina, lipolizu masnoća te ubrzavaju metabolizam kože. Smanjuju znakove koje vrijeme ostavlja na koži i navršenosti poput ožiljaka, tragova akni, pigmentacija, strija, masnih naslaga i celulita. Tretman se može kombinirati s drugim tretmanima lica, kao dodatna njega ili samostalno kao Oxy Anto Age tretman.

OXY Anti Age
Individualno kombinirani tretman s učinkovitim “blic” efektom koji uključuje piling i dermoinfuziju kisika (u trajanju od 16 minuta) koja efikasno doprinosi revitalizaciji kože i poput fine gumice briše sitne bore, te masku.

Inhalacija kisika
Kombinira se u svim tretmanima relaksacije ili pomlađivanja s ciljem detoksikacije tijela. Može se primijeniti kod umora ili slabe koncentracije, osigurava energiju prije i poslije treninga. Kisik se udiše 10 minuta, na način da se na lice postavi maska koja ispuhuje čisti kisik.

Sprejanje kisikom
Tretman se provodi posebnim aplikatorom u koji se, osim čistog kisika, dodaju i otopine aktivnih tvari koje dodatno obogaćuju kožu. Sprejanje kisikom koristi se kod upalnih procesa na koži, iritirane i oštećene kože, nakon dermoabrazije, depilacije ili tretmana lica kao osvježenje te kao završni dodir koji potiče epitelizaciju kože.

OXY Life

Nakon pilinga koji će ukloniti odumrle stanice s površine kože, radi se sprejanje kisika, tj. površinska aplikacija kisika, obogaćenog serumom s aktivnim tvarima. Tretman završavamo njegujućom maskom, a svi preparati koji se koriste biraju se s obzirom na potrebe Vaše kože.

OXY Life plus

Tretman koji kombinira tri navedene metode aplikacije kisika – inhalaciju, sprejanje i infuziju. Dobrobiti kisika kroz ovaj tretman dostupne su svim slojevima kože. Ova neinvazivna metoda posebno je pogodna kod iritirane kože sklone upalnim procesima jer umiruje i poboljšava zacjeljivanje kože, dok udisanje čistog kisika pridonosi osjećaju odmora i poboljšava koncentraciju.

Oxyendodermia® Face
Zaštićena metoda regeneracije vezivnog tkiva koja kombinira tehnologije drenaže, endodermalne masaže i infuzije kisika. Drenažom limfe ubrzava se odvodnja štetnih produkata, što ubrzava stanični metabolizam. Jačanje i učvršćivanje vezivnog tkiva postiže se endodermalnom masažom koja predstavlja gimnastiku mišića, a infuzijom kisika ciljano se aktiviraju vitalne funkcije kože te ona postaje snažnija u borbi protiv slobodnih radikala i starenja.

Posebno predstavljamo, luksuzni, najučinkovitiji kozmetički lifting tretman trenutno dostupan na tržištu: OXY De Luxe –
kombinacija Oxyendodermie lica (drenaže, endodermalne masaže i propulzije/infuzije kisika) i needlinga, ultimativni je lifting tretman koji medicinska struka priznaje kao efikasnu zamjenu filerima i botoxu. Izrazito ugodan tretman koji na očigled preoblikuje lice i briše bore. Prilikom prvog tretmana uvijek se djeluje prvo na jednoj, pa tek onda drugoj strani lica kako bi klijenti odmah vidjeli razliku.

Uz profesionalne tretmane pravilno odabrana kućna njega predstavlja sam temelj trajnog uspjeha.