OXY Life tretmani tijela s kisikom

KISIK – izvor života i mladosti!

Svakoj stanici našeg tijela potreban je kisik čije su dobrobiti višestruke: djeluje antibakterijski, ubrzava proces zalječivanja kože, potiče imunološki sustav na obranu, smanjuje stanični stres, detoksicira, revitalizira kožu i tkivo, djeluje lipolitički na adipocite, a dovoljna količina kisika u koži osigurava kvalitetnu opskrbu hijaluronskom kiselinom te sintezu kolagena i elastina.

Trajni nedostatak kisika u tkivu uzrokuje ubrzano starenje kože, bore i opuštenu kožu.

Do sada se u rješavanju ovih nesavršenosti kože pribjegavalo invazivnim zahvatima, no zašto razmišljati o takvim zahvatima kad nam je kisik pri ruci?

OXY LIFE Nova i Oxyendodermia®

MBE stručnjaci razvili su prvi uređaj dokazane učinkovitosti u tri nezavisne medicinske studije, a poseban pečat dao je Manfred Von Ardenne i njemački Fraunhofer institut dokazavši djelovanje infuzije kisika u organizmu nakon samo 8 minuta aplikacije.

Uz pomoć kisika i aktivnih seruma obogaćenih vitaminima, peptidima i nanohidratorima, djeluje se na dublje slojeve kože te se potiče samoobnova stanica ostavljajući kožu vidno pomlađenom i zategnutijom.

Oxyendodermia®

Zaštićena metoda regeneracije vezivnog tkiva koja kombinira tehnologije drenaže, endodermalne masaže i infuzije kisika. Drenažom limfe ubrzava se odvodnja štetnih tvari i ubrzava stanični metabolizam. Jačanje i učvršćivanje vezivnog tkiva postiže se endodermalnom masažom koja predstavlja gimnastiku mišića, a infuzijom kisika ciljano se aktiviraju vitalne funkcije kože te ona postaje snažnija u borbi protiv slobodnih radikala te učinaka prolaska vremena.

Oxyendodermia® Body Intenzivan je tretman za podizanje tonusa, učvršćivanje i eliminaciju celulita. Trajanje: 75 minuta.

OXY Arms lift Učvršćivanje i lipolitičko djelovanje na tkivo i kožu nadlaktica. Trajanje: 45 minuta.