O nama

O nama:

Kozmetički salon De luxe plod je 20-godišnjeg rada i stalnog usavršavanja. Pod ovim imenom djelujemo od 2008. godine, od kad se trudimo uvijek biti korak ispred drugih stavljajući Vam na raspolaganje novitete svjetskih tržišta uz cjelovit pristup svakome od Vas.

Vlasnica Antonija Tretinjak, majstor kozmetičar i majstor pediker, godinama je radila kao edukator i stručni suradnik za brojne poznate kozmetičke kuće i kao predavač na wellness učilištu. Pročelnica je Sekcije kozmetičara grada Zagreba pri Udruženju obrtnika grada Zagreba te članica Poslovnog odbora, a kao članica radne skupine Agencije za obrazovanje odraslih sudjelovala je u izradi standarda za zanimanje kozmetičar i usklađivanje standarda školovanja kozmetičara sa standardima EU.

Od 2010. godine kozmetički salon De Luxe aktivno sudjeluje u provedbi humanitarne akcije “Groznica maturalne večeri” koju za maturante domova za nezbrinutu djecu organizira Udruženje obrtnika grada Zagreba.

Misija:

Naše područje djelovanja su tretmani njege lica i tijela, a cilj rješavanje svih Vaših estetskih nedostataka. De luxe je predanim radom i uz zadovoljstvo svojih klijentica i klijenata postao prepoznatljiv kozmetički salon u centru grada Zagreba u kojemu možete očekivati samo vrhunsku uslugu, najkvalitetnije i najsuvremenije tretmane. Zahtjevi klijenata sve su veći, a mi smo tu da ih ispunimo i nadmašimo. Svakom našem klijentu posvećujemo posebnu pažnju, pristupamo individualno i ciljano, podižući na taj način i ljestvicu Vaših očekivanja. Sretni smo kad ste Vi zadovoljni i sretni.

Ne dajemo obećanja, nego nudimo rješenja. Stoga, riješite se akni, ožiljaka koji ostaju nakon njih, hiperpigmentacijskih mrlja od sunca ili trudnoće, neželjenih dlačica, usporite znakove starenja i obrišite bore, celulit i pretjeranu tjelesnu težinu rješavamo zajedno. Ne zaboravite na slatke trenutke uživanja. Opustite se i ublažite napetosti, zaboravite stres i brz način života koji svi vodimo uz neku od masaža. No, to su samo neki od tretmana koji Vašu ljepotu ističu u punom sjaju.

Vaš De luxe tim