Kvaliteta

Naše područje djelovanja su tretmani njege lica i tijela, a cilj rješavanje svih Vaših estetskih nedostataka.

O nama:

Kozmetički salon De Luxe plod je 20-godišnjeg rada i stalnog usavršavanja. Pod ovim imenom djelujemo od 2008. godine, od kad se trudimo uvijek biti korak ispred drugih, stavljajući Vam na raspolaganje novitete svjetskih tržišta uz cjelovit pristup svakome od vas.

Vlasnica Antonija Tretinjak, majstor kozmetičar i majstor pediker, godinama je radila kao edukator i stručni suradnik za brojne poznate kozmetičke kuće i kao predavač na wellness učilištu. Pročelnica je Sekcije kozmetičara grada Zagreba pri Udruženju obrtnika grada Zagreba (UOGZ), potpredsjednica Ceha frizera i kozmetičara UOGZ-a, te predsjednica ispitne komisije za majstorsko zanimanje kozmetičar pri Obrtničkoj komori Zagreb. Za dugogodišnji rad, poslovne uspjehe i doprinos razvoju obrtništva nagrađena je Brončanom plaketom Udruženja obrtnika grada Zagreba te priznanjem Žena obrtnica Obrtničke komore Zagreb.
Kao članica radne skupine Agencije za obrazovanje odraslih sudjelovala je u izradi standarda za zanimanje kozmetičar i usklađivanje standarda školovanja kozmetičara sa standardima EU. Uz to, licencirana je sutkinja na OMC Svjetskom prvenstvu za frizere i kozmetičare.

Od 2010. godine kozmetički salon De Luxe aktivno sudjeluje u provedbi humanitarne akcije “Groznica maturalne večeri” koju za maturante domova za nezbrinutu djecu organizira UOGZ.

Krajem 2021. zakoračili smo stepenicu više i svoja vrata otvorili na novoj adresi. Dočekujemo Vas u prostranom i luksuzno uređenom prostoru sa šest odvojenih prostorija za tretmane lica i tijela te mjestom za manikuru i pedikuru. U nastojanju Vam pružimo poseban ugođaj i da spremno odgovorimo na sve Vaše potrebe, svoju ponudu vrijedno obogaćujemo pomno izabranim novitetima i vrhunskom kozmetikom.

Misija:

Naše područje djelovanja su tretmani njege lica i tijela, a cilj je rješavanje svih Vaših estetskih nedostataka. De Luxe salon, smješten u samom centru grada, predanim je radom postao prepoznatljiv zagrebački kozmetički salon u kojem možete očekivati samo vrhunsku uslugu te najkvalitetnije i najsuvremenije tretmane. Zahtjevi klijenata sve su veći, a mi smo tu da ih ispunimo i nadmašimo.

Svakom klijentu posvećujemo posebnu pažnju, pristupamo individualno i ciljano, podižući na taj način i ljestvicu Vaših očekivanja. Sretni smo kad ste Vi zadovoljni i sretni.