Kompletna usluga

Ne dajemo obećanja, već nudimo moguća rješenja. Stoga, riješite se akni, ožiljaka koji ostaju nakon njih, hiperpigmentacijskih mrlja od sunca ili trudnoće, neželjenih dlačica, celulita i pretjerane tjelesne težine, usporite znakove starenja i obrišite bore. Sve probleme riješit ćemo zajedno.

Nemojte zaboraviti ni na slatke trenutke uživanja. Uz neki od naših tretmana ublažite napetost i opustite se, zaboravite stres i ubrzani način života koji svi vodimo te istaknite svoju ljepotu u punom sjaju.

Podsjećamo Vas kad je vrijeme za novi termin – ukoliko zbog svog načina života i obaveza niste u mogućnosti na vrijeme rezervirati termin, preuzet ćemo brigu o planiranju idućeg tretmana i podsjetiti Vas na to.

Podsjećamo Vas na već rezervirani termin – prema Vašoj želji, zovemo Vas, šaljemo SMS ili e-mail kao podsjetnik na već rezervirani termin.

Vip termin – omogućuje klijentima koji svakog tjedna redovito dolaze na svoje tretmane stalno “rezervirani” termin u njihovo omiljeno vrijeme, do opoziva tretmana.

On-line rezervacija – usluga rezervacije termina dostupna je i putem e-mail adrese salona.

SMS rezervacija – ukoliko niste u mogućnosti telefonirati, a želite rezervirati na vrijeme svoj termin, pošaljite nam SMS sa svojim imenom i prezimenom, željenim tretmanom, danom i satom; u najkraćem roku dobit ćete povratnu poruku.

Poklon bonovi – za sve usluge u salonu dostupna je kupnja poklon bona. Naručiti ga možete telefonski, e-mailom ili osobno u salonu. Plaćanje se provodi putem internet bankarstva ili u samom salonu. Mogućnosti preuzimanja uključuju osobni dolazak, dostavu na željenu adresu ili dostavu digitalne verzije poklon bona na vašu e-mail adresu.

Kupnja preparata za njegu – u našem salonu dostupna Vam je besplatna usluga konzultacija i odabira idealne kućne njege. Također, kada potrošite preparat, a niste u mogućnosti doći u salon po novi, postoji mogućnost internetske kupnje i dostave preparata na Vašu kućnu adresu.