Juliette Armand Skin Boosters

JULIETTE ARMAND SKIN BOOSTERS ANTI-SURGERY SYSTEM

Vaš susret s estetskom kirurgijom je odgođen!

Juliette Armand svojim Skin Booster Anti-Surgery sustavom donosi revoluciju u kozmetološku znanost. Razvili su naprednu terapiju koja svojim kompleksnim i tehnološki naprednim formulama potiče kožu da u borbi s najčešćim negativnim promjenama nadmaši svoje kapacitete i tako ostvari visokoefikasne rezultate usporedive s invazivnim zahvatima estetske kirurgije.

Za sve Juliette Armand Skin Booster tretmane preporuka je odraditi 10 tretmana, uz dinamiku od dva tretmana tjedno.

THAVMA TERAPIJA – alternativa botoksu!

Thavma terapija je aktivan tretman za tretiranje prvih bora, opuštene kože i promjena nastalih fotostarenjem kože.
Ekspresivne linije i bore na licu, posebno na području oko očiju, na čelu, između obrva, oko usta, na bradi, rezultat su dugotrajnih i ponavljanih pokreta mišića. Thavma terapija temelji se na EFFETOX™ tehnologiji   ̶  koktelu peptida i aktivnih sastojaka nove generacije koji inhibira mehanizam odgovoran za stvaranje ekspresivnih linija i bora   ̶ na način da smanjuje otpuštanje kateholamina, tj. supstanci odgovornih za kontrakciju mišića.

Rezultati testiranja pokazali su značajna poboljšanja u izraženosti bora, elastičnosti kože i hidrataciji.
Također, svojim aktivnim sastojcima pruža i zaštitu od glavnih tipova starenja – biološkog i fotostarenja.

CHRONOS TERAPIJA – alternativa mezoterapiji!

Chronos terapija efikasna je terapija za preveniranje bora i drugih vidljivih znakova starenja kože.
Koža kao naš najveći organ predstavlja najvažniju barijeru u obrani organizma. Chronos terapija djeluje protiv tri najveća neprijatelja kože – manjka vode, oksidacijskog propadanja uslijed utjecaja okoliša i biološkog starenja.
Sinergija glikolne i salicilne kiseline te uree i keratoplasta djeluje kao uspješan eksfolijant koji služi uklanjanju mrtvih stanica kože i pomaže u održavanju optimalne količine vlage u koži. Chronos sadrži i hijaluronsku kiselinu, strukturni element vezivnog tkiva koji ima mogućnost vezivanja molekula vode i njihovog postepenog otpuštanja, čime održava konstantnu hidratiziranost kože.
Uz to, sadrži i najmoćniji antioksidans – alfa-lipoičnu kiselinu, koja doprinosi obrani od štetnih utjecaja okoline i sunčeve radijacije, a uz to stimulira proizvodnju kolagena i elastina, čime prevenira preuranjeno starenje.

OPSIS TERAPIJA – alternativa blefaroplastici!

Opsis terapija posebna je terapija za tretiranje nježnog okoloočnog područja usmjerena protiv tamnih krugova, nakupljanja vode i formiranja edema, obješene kože i izraženih ekspresivnih linija u okoloočnoj regiji.
Bazirana je na suvremenoj tehnologiji EYE ANTITOX™ koja sadrži koktel snažnih antioksidansa i protuupalnih sastojaka koji pružaju zaštitu od okolišnih faktora i utjecaja sunčevih zraka te preveniraju iritacije i eritem kože, a koži vraćaju sjaj.