Posebne mjere u svrhu zaštite od virusa COVID-19

Ponovnu mogućnost otvaranja salona dočekali smo s optimizmom, međutim, na snazi ostaju posebne mjere opreza. Kako je zdravlje ono najvrijednije što imamo, svoje smo poslovanje prilagodili aktualnoj javnozdravstvenoj situaciji.

De luxe je oduvijek uz stručnost svojih djelatnika i kvalitetu usluge držao do visokih higijenskih standarda, stoga se donesene mjere ne razlikuju puno od postupaka kojima redovito održavamo urednost i čistoću svoga prostora. 

Kako će očuvanje zdravlja i sigurnosti iziskivati i Vaš angažman, niže ćemo Vas upoznati s načinom na koji će biti organiziran Vaš boravak u salonu i rezervacija termina.

Za sve djelatnike i klijente prije ili neposredno nakon ulaska, na vidljivom mjestu, bit će postavljene informacije o higijenskim postupcima.

 • Pri ulazu u salon obavezna je dezinfekciju ruku s posebnim sredstvima koja su pripremljena. Potičemo Vas da ruke dezinficirate nakon svakog novog kontakta s različitim površinama.
 • Redovito i kontinuirano održavamo naše prostore čistima i dezinficiranima, a dezinficijensom će se učestalije tretirati sve kontaktne površine (kvake, radne površine, POS uređaji, toalet, pipe, rukohvati, sjedišta). Pozivamo Vas da nepotrebni kontakt s različitim površinama svedete na što manju mjeru.
 • Između primanja klijenata dezinficiramo sve površine radnog mjesta, provjetravamo prostorije, dezinficiramo ili steriliziramo pribor, a gdje god je to moguće, koristimo jednokratni potrošni materijal.
 • Naši djelatnici u svom radu koriste svu potrebnu zaštitnu opremu (maske, rukavice, pregače). Vas molimo da u salon dolazite s vlastitom maskom na licu. 
 • U slučaju potrebe za kašljanjem ili kihanjem, savjetujemo da se kihanje obavlja u savijeni lakat ili maramicu koja se odmah odlaže u kantu za otpad.
 • U cilju ostvarivanja što manjeg međusobnog kontakta, kretanje salonom za djelatnike i klijente bit će minimalizirane.
 • Prilikom naručivanja nužno je našim djelatnicima iskreno odgovoriti na set pitanja o zdravstvenom stanju i eventualnom kontaktu s oboljelima. Pitanja se tiču putovanja u rizična područja u zadnjih 14 dana, kontakte s osobama koje su zaražene virusom COVID-19, boravka u samoizolaciji ili karanteni u zadnjih 14 dana te simptoma akutne respiratorne infekcije.
 • Usluga se ne pruža osobama koje imaju bilo kakav simptom akutne respiratorne infekcije (curenje nosa, kihanje, kašljanje, kašalj, otežano disanje/kratak dah, grlobolja, poremećaj osjeta njuha i okusa).
 • Potrebno je i podijeliti važeće kontakt podatke. Usluga će se pružati samo ako ste suglasni osigurati gore navedene podatke. 
 • U slučaju da ste saznali da ste bili u doticaju s COVID-19  pozitivnom osobom, molimo Vas da odmah otkažete svoj termin kako ne biste dovodili u opasnost zdravlje drugih ljudi i kako bismo Vaš termin mogli ponuditi nekome drugom. 
 • Svi termini moraju biti odrađeni u zadanom vremenskom okviru kako bismo imali dovoljno vremena za dezinfekciju alata, radnih površina te kako bi se osiguralo poštivanje pravila socijalnog distanciranja,stoga vas ljubazno molimo da ne kasnite na dogovoreni termin! Dulje zadržavanje u čekaonici također nije poželjno pa ukoliko
 • Ukoliko pri ulazu u salon vidite da netko ulazi netom prije Vas, pričekajte koji trenutak kako bi osoba prije Vas imala dovoljno vremena za dezinfekciju.
 • Kada god je to moguće, pozivamo Vas da na tretman dolazite s vlastitom maskom i bez pratnje.
 • Izbjegavajte zadržavanje u prostoru radi planiranja narudžbi. Za sve narudžbe i informacije dostupni smo na brojevima 01 5621 1819 ili 098 388 477 ili e-mail adresi info@deluxe.hr.
 • Tijekom pružanja usluge nije poželjna konzumacija hrane ili pića. 

Sve donesene mjere ovdje su zbog Vaše i naše sigurnosti, stoga Vas molimo za razumijevanje i odgovorno ponašanje. Usprkos tretnutnim ograničenjima, mi ćemo se potruditi da Vaš boravak u našem salonu kao i do sada bude što ugodniji. 

Posted in Aktualno.