Celluma LED terapija

Novost u kozmetici s brzim i izvrsnim rezultatima!

Rješavanje problema kože postaje sve veći i češći izazov. Promjene koje se pojavljuju na koži mnogima predstavljaju probleme jer ne znaju kako se s njima suočavati, kome povjeriti njegu svoje kože i kojim preparatima vjerovati. Tome je konačno došao kraj. Od sada nadalje održavanje kože postaje jednostavno i učinkovito.  

Koža će vam biti zahvalna
Koža je najveći ljudski organ i zato je važno kako se prema njoj odnosimo i kako čuvamo njezino zdravlje. Sve je veći broj korisnika kozmetičkih usluga i proizvoda koji su toga svjesni, ali u odnosu na ponudu tržišta ne znaju što bi za njih bio najbolji izbor. Pitaju se hoće li rezultati tretmana zaista biti onakvi kakvima se prikazuju i je li zaista moguće tako dobre rezultate postići u obećanom periodu. Ukoliko svoju kožu želite održati mladolikom, bez akni i izraženih bora, došlo je vrijeme da to učinite sada.

Riješite se problema

Celluma terapija pored rješavanja problema kože, učinkovito djeluje i protiv bolova koji su najčešće posljedica načina života ili bolesti. Djeluje na najsuvremenijoj tehnologiji koja omogućuje rješavanje takvih bolova na dugoročniji i jednostavniji način. Tretmani koji ćete koristiti u našem salonu prepoznati su po naprednim pristupima, posebno što se tiče prilagodljivosti i postizanja dobrih rezultata.

Želite li svoju kožu održati zdravom, mladolikom, bez akni i izraženih bora? Osjećate li bol kao posljedicu sjedilačkog načina života ili bolesti?  Celluma terapijom svjetlošću riješite se ovih problema.

Svima je više ili manje poznata LED tehnologija, ali rijetko tko zna da se potonja sve češće upotrebljava i u kozmetičke odnosno terapeutske svrhe. Razlog za to je jednostavan. Svjetlost niskog intenziteta u našem tijelu djeluje kao „punjač baterija“. Oštećenim stanicama svjetlost pomaže da se lakše oporave, a usporedno s time povećava se razina univerzalnih molekula u kojima je pohranjena energija. Takva energija je potrebna svim stanicama za normalno funkcioniranje.

Celluma je sigurna, neinvazivna, moderna tehnologija bez štetnih kemikalija ili bilo kakvih nuspojava, a specijalizirana za čak tri primjene:

Protiv akni

Kako svjetlost može pomoći kod problema s aknama? Jednostavno će uništiti bakterije zaslužne za nastanak akni, uklanjajući tako postojeće nepravilnosti i sprječavajući nastanak novih.

U svega trideset minuta Celluma svjetlosne terapije dnevno, kroz nekoliko tjedana nepravilnosti izazvane aknama će se povući, crvenilo i upale smanjiti, a ten će vratiti zdravi sjaj.

Protiv izraženih bora i znakova starenja

S godinama koža gubi svoju elastičnost i sjaj zbog čega prvo nastaju fine linije oko očiju i usna, pretvarajući se u izražene pa i duboke bore. Celluma tretman potiče proizvodnju ključnih elemenata za mladolikost kože – elastina i kolagena što će rezultirati smanjenjem bora, te poboljšanjem teksture i tonusa.

Suzbijanje boli

Celluma terapija svjetlošću namijenjena je i suzbijanju različitih oblika boli:

  • bol kod artritisa
  • bol u mišićima i zglobovima
  • grčevi u mišićima
  • ukočenost mišića i zglobova

Svjetlosna terapija pospješuje mikrocirkulaciju pokrećući tako organizam, čime smanjuje bolove i ubrzava oporavak od ozljeda.

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji i klinički dokazanoj djelotvornosti, Celluma uređaj osvojio je mnoge međunarodne nagrade, a brojni ljudi diljem svijeta preporodili su se zahvaljujući ovim terapijama.
Od sada i vi imate tu mogućnost, kontaktirajte nas i rezervirajte svoj termin.