Mikrodermoabrazija je nježna, bezbolna metoda kojom možemo regulirati do kojeg stupnja i koliko agresivno želimo pristupiti tretmanu, a rezultati su vidljivi odma nakon tretmana.

Tretman mikrodermoabrazije započinje površinskim čišćenjem kože.

Slijedi vakumska limfna drenaža.

Nakon što smo kožu detaljno očistili i odmastili slijedi kontrolirana abrazija uz pomoć kristala aluminijevog oksida taj dio tretmana ovisi o stanju kože koji se tretira i željenim rezultatima, trajat će desetak minuta te će na vrlo nježan način ukloniti sve nečistoće, izjednačiti kožu i dati joj njegovan i mladolik izgled uz osjećaj da je koža prodisala.

Nakon ovog ciljanog uklanjanja mrtvih stanica, stimulira se snažan rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju kože. Nove stanice potom migriraju u gornje slojeve, postupno obnavljajući oštećeno tkivo. Tretman će savršeno osvježiti i regenerirati zrelu kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije i ožilke, te općenito vratiti zdrav i njegovan izgled.

Sada kada je koža otvorena uz pomoć vibracione kromoterapije ubacit ćemo u potkožje ampule s visokim udjelom aktivnih sastojaka, kako bi prodirale u što dublje slojeve kože. Ova ugodna 10 minutna masaža umiruje kožu i pospješuje apsorpciju aktivnih i hranjivih svojstava preparata za njegu, te regenerira stanice kože.

Nakon toga sljedi hidratantna maska koja će vratiti dubinsku vlažnost koži.

Na kraju tretmana dobit ćete savjet kako dalje njegovati kožu i kako sada kada ste krenuli s tretmanima u najkraćem roku postići maksimalni efekt.

Najvećom prednosti ovog tretmana smatra se što ne postoji posebno vrijeme oporavka tako da se odmah nakon tretmana može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Koža nakon tretmana koža mora biti nježno tretirana jer prolazi kroz osjetljiv proces površinskog zacjeljivanja koji započinje 12 sati nakon tretmana i treba mu 7 dana da rezultira zdravom kožom, iz tog razloga je razmak izmedu tretmana 7-10 dana. Nakon tretmana koža obavezno mora biti dobra hidratizirana. Proces zacjeljivanja kože počinje sa pojačanim imunološkim djelovanjem, povećava se prokrvljenost u oštećenoj koži, pojačava se proizvodnja kolagena te tkivo očvršćuje.

Mjere opreza

Mikrodermoabraziju ne preporučujemo osobama:

 • s kožnim oboljenjima, atopijskim dermatitism, neurodermitisom, psorijazom
 • koje su pod terapijom roakutana
 • koje imaju rak kože
 • koje su pod jakim terapijama lijekova
 • kod otvorenih rana i opekotina

Najučinkovitiji tretman rješavanja svih nepravilnosti na koži lica i tijela u kojem se koristi prirodni pripravak kombinacije biljaka, algi, minerala, enzima i vitamina (bez dodatka kemikalija). Ovaj pripravak ima efekte poboljšanja cirkulacije, oksigenizacije, aktivira metabolizam, potiče stvaranje nove, poboljšane kože vidno zdravijega izgleda. Uspjeh GREEN PEEL ® tretmana može se usporediti s rezultatima laserskih i tretmana abrazija kod estetskih kirurga.

GP biljni piling lica

Višednevni tretman koji obuhvaća biljni piling, masku i njegu kože te kućnu njegu i post tretman. Rezultati prvog tretmana su odmah vidljivi: koža se zateže, bore se smanjuju, a plići ožiljci i mrlje uklanjaju. Nakon 3-5 dana koža se počinje guliti, a tijekom procesa u kućnoj njezi koža se čisti posebnim losionom. Nakon 4-5 dana radi se post tretman, a koža je potpuno obnovljena. Kućnom njegom u slijedeća 2 tjedna rezultati su sve bolji iz tjedna u tjedan. Proces regeneracije kože završava u toku 14-28 dana od tretmana.

 

Anti Acne piling

Korekcija akni u fazi upale, ožiljaka od akni i hiperpigmentacijskih mrlja, uklanja površinske slojeve epidermisa i na taj način omogućuje ubrzano obnavljanje kože

Anti Aging piling

Prevencija i korekcija zrele kože: bore, linije i hiperpigmentacijske mrlje. Dokazana učinkovitost: elasticiteti i čvrstoća kože povećani su do 50%, smanjuje mimičke i duboke bore, vraća tonus koži.

Preporuke klijentima

 • Klijent ne smije nanositi noćnu kremu dan prije tretmana
 • Izbjegavajte izlaganje suncu tijekom kure tretmana
 • Nakon svakog tretmana obavezno je nanjeti kremu sa zaštitnim faktorom
 • Klijent ne smije provoditi niti jedan tretman poput; depilacije, lasera, elektrolize tijekom cijele kure kiselinama.
 • Tijekom kure i tretmana, ne započinjite niti jedan drugi tretman koji može uzrokovati iritacije ili nejednaku penetraciju kiselina.

Blue mate, virtualna mezoterapija-elektroporacija ubrzava i olakšava penetraciju i absorpciju aktivnih sastojaka, čak i onih veće molekularne težine. Ovom metodom uz pomoć električnih impulsa stanične membrane postaju propusne.
Sam postupak podijeljen je u dvije faze; Elektro-permeacija i Elektro-repulsija. Tijekom prve faze otvaraju se privremene elektro-pore u staničnoj membrani. Te hidrofilne makro pore omogućavaju penetraciju aktivnih sastojaka, čak i onih velike molekularne težine, u dublje slojeve kože. Tijekom druge faze aktivni sastojci se doista i provode kroz te elektro-pore. Zahvaljujući Blue Mate posebno kreiranom ručnom nastavku sa ionizacijskom komorom u koju se direktno utakne ampula, moguće je istovremeno provoditi elektro-permeaciju i repulsiju, ubrzavajući penetraciju aktivnih sastojaka prije zatvaranja makro pora. Tretman je vrlo ugodan, a istovremeno pruža fotostimulaciju i foto-drenažnu masažu. Na taj se način potiče kapilarizacija i difuzija aktivnih sastojaka, a u isto vrijeme olakšava eliminacija toksina prisutnih u limfnom sustavu.

Prije početka virtualne mezoterapije-elektroporacije, provodi se dubinsko čišćenje kože, zahvaljujući nježnim i vrlo učinkovitim mikrostrujama, kombiniranim sa Deep Cleansing Gelom.
Dubinsko čišćenje kože djeluje tako što smanjuje otpor tkiva (epidermisa) za površinsku apsorpciju i emulzificira masnoće, mrtve stanice i nečistoće, te eliminira unošenje nečistoća u dubinu kože.

Programi za vašu ljepotu i učinkovite rezultate:

 • Pripremno dubinsko čišćenje
 • Filler-za uklanjanje bora i dubinsku hidrataciju, lifting-za učvršćivanje, whitening-za izbjeljivanje
 • Lipolitički program za noge i abdomen
 • Učvršćujući tretman za bedra, ruke i bokove

Kako djeluje:

 • Poboljšava prehranu stanica
 • Olakšava penetraciju aktivnih sastojaka
 • Pruža vitalnost i energiju stanicama
 • Potiče cirkulaciju
 • Djeluje antiedematozno, protuupalno, obogaćuje stanićne tekućine i stimulira metabolizam kože.
 • Pomaže u prevenciji atonije kože

Ultrazvuk tj. sonoforeza je jedan od najčešće korištenih tretmana u kozmetičkim salonima.

Sam ultrazvuk djeluje na način da titranjem uzrokuje kompresiju i dilataciju tkiva, koji djeluju kao masaža. Posljedica je povećana propusnost staničnih membrana i bolja opskrba stanica kisikom i hranjivim tvarima, aktivira dubinske procese unutar stanica, tj. ubrzava se međustanični metabolizam, potpomaže cirkulaciju krvi i limfe, a samim time i bolje oslobađanje štetnih, otpadnih tvari iz organizma.

Sonoforezom nazivamo postupak unašanja aktivnih ampula u stanice usljed djelovanja ultrazvuka koji svojim mikro vibracijama i toplinom aktivira otvarnje stanica te se svi aktivni sastojici u potpunosti upijaju i prodiru u stanice koje se unutar nekoliko minuta zatavaraju, a aktivni sastojci ostaju u njima. Takav način unosa preparata je puno djelotvorniji od klasičnog unosa ručnom masažom.

Sam tretman je kao takav pogodan za tretiranje svih problema kože, mrlja nastalih uslijed povećane pigmentacije tj. hiperpigmentacija, reduciranja sitnih bora, za regulaciju lučenja sebuma i problemima aknaste kože, za oporavak i oživljavanje opuštene i umorne kože tako što stimulira proizvodnju kolagena i ubrzava prirodan proces obnove kože.

Sonoforeza je samim tima odlična nadopuna svim tretmanima lica. Sam tretman traje 10 minuta, izrazito je ugodan i opuštajuć idealan za njegu kože lica i područja oko očiju.

U anticelulitnim tretmanima najbolji se rezultati postižu u tretiranju celulitnih nakupina na bedrima, koljenima i gležnjevima. Omogučava bolju apsorpciju nanesenog anticelulitnog preparata, poboljšava se cirkulacija krvi i limfe putem koje se pospješuje stanična izmjena tvari u potkožnom tkivu, pospješuje se uklanjanje vode i toksina, a termički učinak jača sagorijevanje masnoće. Jedan tretman ultrazvukom traje otprilike 20 minuta, nakon čega se preporučuje ručna masaža. Broj tretmana određuje se ovisno o pojedinom slučaju – najčešće između 10 i 20 tretmana.