OXY Life tretmani kisikom

OXY LIFE Nova i OXYENDODERMIA®

KISIK – izvor života i mladosti!

Tijelo je savršeni oblik života. Ono ima odgovor na sve i u najrazličitijim situacijama sposobno je regenerirati se i prilagoditi.

Svakoj stanici našeg tijela potreban je kisik čije su dobrobiti višestruke: djeluje antibakterijski, ubrzava proces zalječivanja kože, potiče imunološki sustav na obranu, smanjuje stanični stres, detoksicira, revitalizira kožu i tkivo, djeluje lipolitički na adipocite, a dovoljna količina kisika u koži osigurava kvalitetnu opskrbu hijaluronskom kiselinom te sintezu kolagena i elastina.

Trajni nedostatak kisika u tkivu uzrokuje ubrzano starenje kože, bore i opuštenu kožu.

Do sada se u rješavanju ovih nesavršenosti kože pribjegavalo invazivnim zahvatima, no zašto razmišljati o takvim zahvatima kad nam je kisik pri ruci?

MBE stručnjaci razvili su prvi uređaj dokazane učinkovitosti u 3 nezavisne medicinske studije, a poseban pečat dao je njemački Manfred Von Ardenne i Fraunhofer institut dokazavši djelovanje infuzije kisika u organizmu nakon samo 8 minuta aplikacije.

Uz pomoć kisika i aktivnih seruma obogaćenih vitaminima, peptidima i nano hidratorima, djeluje se na dublje slojeve kože te se potiče samo-obnova stanica ostavljajući kožu vidno pomlađenom i zategnutijom.

Svojim rezultatima i vrlo širokom medicinskom i estetskom primjenom, tretmani kisikom alternativa su invazivnim tretmanima pomlađivanja.

“Get your lips wow” - tretman za zavodljive usne

Smanjuje dubinske bore oko usana, definira konture i povećava volumen na prirodan način uz pomoć infuzije kisika i INTACT Perfect Lip Filler koncentrata. Sitne bore su trenutno popunjene što je vidljivo odmah poslije tretmana, a postepeno se povećava i volumen usana stimulacijom proizvodnje vlastitog kolagena.
Tretman traje 30 minuta, a sastoji se od pilinga usana, 8minutne infuzije usana posebnim INTACT Perfect Lip Filler koncentratom te maske.

Cijena tretmana 150kn
Cijena tretmana uz neki drugi tretman lica 100kn

“Get your eyes wow” - lifting trepavica i područja oko očiju

Ekskluzivno koncipiran tretman kojim vidno eliminiramo sitne bore oko očiju, podižemo liniju obrva, trepavice činimo dugotrajno uvinutima čime se posebno ističe zavodljivost.
Tretman traje 70 minuta, a sastoji se od površinskog čišćenja cijelog lica, tonifikacije, pilinga područja oko očiju čija se jačina i vrsta bira ovisno o problematici, infuzije/propulzije kisikom uz izotoničnu otopinu hijaluronskom kiselinom i heksipeptidima za blokiranje mimičkih bora, te se nanosi maska za područje oko očiju.
Tretman se nastavlja liftingom, odnosno dugotrajnim uvijanjem i bojanjem trepavica, oblikovanjem (prema potrebi: voskom, threading, pincetom, šišanjem) i nijansiranje obrva te završava nanošenjem kreme za područje oko očiju.

Cijena tretmana 320kn


Infuzija kisika za lice i tijelo

Patentirana metoda unošenja kisika i aktivnih tvari duboko u kožu bez upotrebe igala. Uz pomoć posebnog aplikatora, pod snažnim kontroliranim pritiskom, kisik 98%-tne čistoće kao i aktivne tvari male molekularne težine dospijevaju u kožu gdje stimuliraju mikrocirkulaciju, sintezu kolagena i elastina, lipolizu masnoća te ubrzavaju metabolizam kože. Znakovi koje vrijeme ostavlja na koži su smanjeni, a nesavršenosti poput ožiljaka, tragova akni, pigmentacije, strija, masnih naslaga i celulita vidno nestaju.

OXY Anti Age Face 40min - 380kn
Individualno kombinirani tretman s učinkovitim ‘blic’ efektom koji uključuje piling, dermo infuziju kisika (16 min) koja efikasno doprinosi revitalizaciji kože i poput fine gumice briše sitne bore, te masku.

Oxy Needling®

Patentirana sinergija dermorolera uz aktivne sastojke i snagu kisika. Najprirodniji način samo obnavljanja kože. Dermoroler djeluje na principu „varanja“ kože. Kod aplikacije, iglice na valjku otvaraju privremene kanaliće preko kojih u kožu ulaze kisik i aktivne tvari. Živčani sustav kože prima informaciju da je na površini kože došlo do ozljede i tu informaciju šalje u bazalni sloj gdje započinje pojačana proizvodnja fibroblasta i proces samo obnavljanja kože koji se više ne može zaustaviti. Tretmanom se djeluje na rješavanje problema bora, hiperpigmentacija, ožiljaka i sl.

OXY NEEDLING®Face 60min - 750kn
Intenzivan tretman koji kombinacijom dermorolera, aktivnih sastojaka i snage kisika rješava probleme bora, hiperpigmentacije, ožiljaka i ostalih promjena na koži uzrokovanih oslabljenim tonusom.

Sprejanje kisika

Površinski tretman koji se provodi posebnim aplikatorom u koji se, osim čistog kisika, mogu dodati i otopine aktivnih tvari koje dodatno obogaćuju kožu. Samo sprejanje kisikom koristi se kod upalnih procesa na koži, iritirane i oštećene kože, nakon dermoabrazije, depilacije ili na kraju tretmana za osvježenje, te kao završni dodir koji potiče epitelizaciju kože.

Sprejanje kisika 10min - 100kn
Sprejanje kisika uz serum 10min - 150kn
Sprejanje kisika uz tretman lica 10min - 75kn
Sprejanje kisika uz tretman lica uz serum 10min - 100kn

Inhalacija kisika

Kombinira se u svim tretmanima relaksacije ili pomlađivanja s ciljem detoksikacije tijela. Može se primijeniti kod umora ili slabe koncentracije, osigurava energiju prije i poslije treninga. Kisik se udiše 10 min na način da se na lice postavi maska ili specijalna “slušalica“ koja ispuhuje čisti kisik.
Inhalacija kisika 10min - 75kn

Oxyendodermia®

Zaštićena metoda regeneracije vezivnog tkiva koja kombinira tehnologije drenaže, endodermalne masaže i infuzije kisika. Drenažom limfe ubrzava se odvodnja štetnih produkata i time se ubrzava stanični metabolizam. Jačanje i učvršćivanje vezivnog tkiva postiže se endodermalnom masažom koja predstavlja gimnastiku mišića, a infuzijom kisika ciljano se aktiviraju vitalne funkcije kože te ona postaje snažnija u borbi protiv slobodnih radikala te učinaka prolaska vremena.

OXYENDODERMIA® Face 75min - 580kn
Patentirana metoda regeneracije vezivnog tkiva koja uključuje drenažnu, endodermalnu masažu i infuziju.

OXYENDODERMIA® BODY 75min - 480kn
Intenzivan tretman za podizanje tonusa, učvršćivanje i eliminaciju celulita.

OXY BODY INTENSIVE 60min - 420kn
Individualno kombinirani tretman za kritične zone, učvršćivanje i eliminacija celulita.

OXY ARMS LIFT 45min - 400kn
Učvršćivanje i lipolitičko djelovanje na tkivo i kožu nadlaktica.

Posebno predstavljamo, luksuzni, najučinkovitiji kozmetički lifting tretman trenutno dostupan na tržištu:
Lifting Mezo Oxyneedling 90min - 1200kn
Kombinacija oxyendodermie lica (drenaže, endodermalne masaže i propulzije/ infuzije kisika) i needlinga, ultimativni lifting tretman koji medicinska struka priznaje kao efikasnu zamjenu filerima i botoxu. Izrazito ugodan tretman koji na očigled preoblikuje lice i briše bore. Prilikom prvog tretmana uvijek se djeluje prvo na jednoj, pa tek onda drugoj strani lica kako bi klijenti odmah vidjeli razliku.

Odabrati Infuziju kisika za saveznika u ljepoti znači samome sebi postaviti vrlo precizan cilj.

Uz profesionalne tretmane pravilno odabrana kućna njega predstavlja sam temelj trajnog uspjeha.