Press

Vanda Winter, Ivan Herceg i Nataša Dorčić uživali u salonu [24sata.hr]

U opuštenoj atmosferi u samom centru grada, kozmetički salon De luxe zajedno sa svojim vjernim klijentima proslavio je 5 godina uspješnog poslovanja

Download datoteke

pročitaj više »

Poznati proslavili rođendan zagrebačkog salona [buro247.hr]

Zagrebački salon De Luxe proslavio je svojih 5 godina. Smješten na atraktivnoj lokaciji, u Ilici, ovdje brojni klijenti već godinama uživaju u njegovoj ponudi kozmetičkih tretmana i usluga te novitetima. Jučer su tako njegov rođendan, između ostalih, proslavila i mnoga poznata lica - Ivan Herceg, Vanda Winter, Ines Preindl, Andreja Bistričić, Maja Merlić te mnogi drugi.

Download datoteke

pročitaj više »

Ivan Herceg okružen lijepim ženama na predbožićnoj proslavi [Gloria.hr]

U opuštenoj atmosferi u samom centru grada, kozmetički salon De luxe zajedno sa svojim vjernim klijentima proslavio je 5 godina uspješnog poslovanja. Poznate glumice Vanda Winter, Nataša Dorčić, Ana Maras, Marija Škaričić i Ana Kraljević, TV voditeljica Ines Preindl, mlada pjevačica Kim Verson, modne dizajnerice Andreja Bistričić i Maja Merlić samo su neka od imena koja su kozmetički salon De Luxe prepoznala kao svoje idealno mjesto za njegu i opuštanje, a predbožićnoj proslavi pridružili su se i poznati glumac Ivan Herceg te radijski voditelj Frano Domitrović.

Download datoteke

pročitaj više »