Blog

GRAZIA De luxe kolumna: Beauty report by Antonija Tretinjak

TREPAVICE U FOKUSU
Serumi za rast trepavica nisu neka novost, nego su duže vrijeme dostupni na tržištu i velik broj korisnica kune se u njihovu djelotvornost. Novost su, pak, serumi prilagođeni rastu i jačanju obrva. Poseban RevitaBrow Advanced serum za obrve RevitaLash Cosmetics kuće mješavina je BioPeptin Complexa, peptida, revitalizirajućih ekstrakata i hranjivih vitamina koji pomažu da obrve postanu snažnije, cvršće, mekše i zdravije. Ako ste jedna od onih koja je u vrijeme mode tankih obrva svoje počupala i od tada muku muči kako da one ponovno narastu i ojačaju, ovo je idealan preparat za vas. Aplikator je jednostavan, nanosi se jednom dnevno, a prvi rezultati vidljivi su već nakon dva tjedna.

VIŠE VREMENA IZMEĐU DVIJU DEPILACIJA
Dok želimo da nam trepavice, obrve i kosa rastu brže, tu su i dlačice za koje bismo bili sretniji da rastu sporije. Preparati namijenjeni usporavanju rasta dlačica djeluju na sve aspekte depiliranih područja lica i tijela – gustoću, debljinu, dužinu. Djelujući na faktor rasta od samog korijena dlačice, stvaraju osjećaj pomanjkanja hrane u stanici i time je uspavljuju, umanjujući njezinu vitalnost i smanjujući broj uraslih dlačica. Rezultat redovitog korištenja preparata jest usporen rast dlačica, što povećava vrijeme između dviju depilacija.

LJEPOTA IZ AMPULE
Možda se otrov krije u malim bočicama, ali kozmetička industrija u male ampule stavila je svu srž kozmetičke njege. Ampule kao proizvodi donose najintenzivniju i najdublju njegu kože lica. U tim malim bočicama kriju se koncentrirani aktivni sastojci koji imaju moć prodiranja u dublje slojeve kože i kao takve djeluju na dubinsku regeneraciju, a nanose se prije krema za lice. Nezamjenjive su kada je koži potrebna učinkovita i odmah vidljiva njega. Koristite ih kao intenzivnu njegu u kuri za specifična stanja kože ili svakodnevno. Dostupne su za sve tipove i specifična stanja kože, a pomoć u odabiru potražite kod stručnjaka.

PROBUDITE SE MRŠAVIJI
U potrazi za učinkovitim, a ugodnim aparatima za preoblikovanje tijela, kozmetička industrija pribjegla je blagodatima bio magnetskih polja i duboke masaže mikro pritiscima. Najnovija generacija tehnologije tako jamči rezultate kojima će svi biti zadovoljni. Dok bio magnetska polja uzrokuju neprimjetnu, a djelotvornu kontrakciju glatkih mišića, što kao rezultat ima stimulaciju potrošnje iz masnih stanica, kombinacija limfne drenaže i tehnologije mikro pritiska uspostavlja pravilnu cirkulaciju. Rezultati su vidljivi u obliku smanjenja opsega na područjima s masnim naslagama, smanjenja celulita, te poboljšanja čvrstoće i tonusa kože. Specifičnost tretmana je u tome što u isto vrijeme djeluje na svim područjima lica i tijela gdje se nalazi neželjena masnoća. Ekspresni protokol tretmana moguće je odraditi u 12 tretmana u samo dva tjedna.