Blog

GRAZIA De luxe kolumna: Beauty report by Antonija Tretinjak

VITALITY WINTER ENERGY TRETMAN
Pripremiti i nahraniti kožu za nadolazeće hladnoće i suhi zrak zatvorenih prostora u kojima ćemo sve više boraviti uvijek je dobra odluka, a posebno za zrelu i suhu kožu. Prirodni, ekskluzivni zimski tretman dermatološke kozmetike dr. Schrammek, obogaćen Super Enzyme pilingom i specifičnom okluzivnom parafinskom maskom, namijenjen zahtjevnoj koži, omogućit će dubinsku regeneraciju i donijeti sjaj.

ZIMSKE MANIKURE
Zimi nokti često oslabe i postaju lomljivi, a trajni lak je praktična pomoć koja izgleda lijepo, prirodno i traje do četiri tjedna. Ove sezone popularne su tamne boje i to tamnozelena, siva, tamne nijanse crvene i ljubičaste. Obratite pozornost na kvalitetu laka i salona kojem dajete povjerenje.

KRALJ ZIMSKIH NAPITAKA – ČAJ
Čaj je prirodni lijek, bogat antioksidansima dobrima za prevenciju bolesti i jačanje imuniteta. Ako dvojite koji odabrati, s bijelim čajem nećete pogriješiti. Bijeli čaj nazivamo čajem ljepote, zdravlja i dugovječnosti. Odličan je za ten, kao oblog oporavlja umorne oči i podočnjake, ubrzava metabolizam čime pomaže u borbi protiv celulita i za mršavljenje bez dijeta.

NOVO GODIŠNJE DOBA, NOVA FRIZURA?
Bob frizura, jednostavna i sofi sofisticirana, nastala je početkom 20. stoljeća kada su žene odbacile tradicionalne duge frizure te odvažno kosu skratile na razinu brade. Od tada bob ne izlazi iz mode. S bobom nećete pogriješiti bilo da se odlučite na njegovu dužu (lob) verziju, bilo da imate šiške ili ne, a pristaje gotovo svim oblicima lica. Želite li romantičan look, prebacite kosu na stranu ili dodajte valove. Za nešto elegantniju varijantu idealan je “sleek” bob. Uz nježan make-up, idealna kombinacija.

IMATE OSJEĆAJ DA U POSLJEDNJE VRIJEME SVI OKO VAS TRČE – ZAŠTO NE BISTE PROBALI I VI?
Boravak u prirodi na svježem zraku bolji je izbor od zagušljivih teretana. Stručnjaci tvrde da je trčanje učinkovitije od bilo koje druge tjelovježbe te da sat vremena trčanja produljuje životni vijek za sedam sati. Iako vas neće učiniti besmrtnima, godit će vašem tijelu te pozitivno utjecati na društveni život. Ako poput mene ne volite trčati sami, u nekim od škola za trčanje sigurno ste uvijek dobrodošli!